Onze partner

4-sterren Hotel in Duitse Schwelm

Dit 4 * hotel is gelegen in het centrum van Schwelm, op een korte loopafstand van de oude stad met zijn mooie vakwerkhuizen. Hier kunt u genieten van de small-town locatie, maar toch binnen handbereik van de steden Wuppertal, Düsseldorf en Keulen, of de Ruhrgebied steden van Dortmund, Bochum en Essen. Het hotel ligt op nog geen 1,5 uur rijden vanaf Venlo.

Kamers

1-Persoonskamer Lichte en vriendelijke kamers vanaf 15 m², met douche en toilet, een comfortabel boxspringbed, evenals tv, minibar, haardroger, telefoon met directe buitenlijn en Wi-Fi.

Standaard tweepersoonskamer Individueel ingerichte kamers vanaf 16 m², met een boxspringbed, badkamer met douche of bad en toilet, evenals tv, minibar, haardroger, telefoon met directe buitenlijn en Wi-Fi.

Twin kamer Comfortabele kamer vanaf 21 m², met 2 aparte eenpersoonsbedden, badkamer met douche en toilet, evenals tv, minibar, haardroger, telefoon met directe buitenlijn en Wi-Fi.

Junior suite Grote kamer van 25 m² met een groot tweepersoonsbed, een lichte, vriendelijke badkamer met bad en toilet, een comfortabele zithoek en tv, minibar, haardroger, telefoon met directe buitenlijn en draadloos internet.

Familiekamer Familiekamer bestaande uit 2 aparte kamers met een gemeenschappelijke toegangsdeur, 32 m², boxspringbedden, flatscreen-tv en meer.

Restaurant Verdi

Restaurant Verdi, ingericht in art-nouveaustijl, combineert chef-kok Rolf Niedersteberg regionale producten met prachtige delicatessen. Het restaurant heeft 30 zitplaatsen en biedt de perfecte setting voor een prachtige avond.

Om elk bezoek spannend te maken, zijn er dagelijks andere aanbevelingen van onze chef-kok.

Genieten van een enerverende dag in Schwelm

Breng een mooie dag met het hele gezin door in het prachtige provinciestadje Schwelm. In het hotel helpen ze u graag met uw activiteiten te plannen, tickets voor u te reserveren en vertellen ze graag waarom de meer dan 500 jaar oude Schwelm zo bijzonder aantrekkelijk is.

Zeker een aanrader is een bezoek aan "Schwelms goede kamer", het huis Martfeld. Het ensemble van gebouwen uit de 14e eeuw was ooit een landhuis en waterburcht en tegenwoordig is het een bezienswaardig museum. De tentoonstelling toont de geschiedenis van de stad en de regio van de prehistorie tot de 20e eeuw. Het is op zaterdag en zondag mogelijk van 12 tot 17 uur in de middelste en zuidelijke vleugel een rondleiding te krijgen en ook mogelijk op afspraak buiten de openingstijden.

Een wandeling door de goed bewaard gebleven oude binnenstad mag niet ontbreken bij uw bezoek aan Schwelm. Vanuit het hotel ziet u al de 2 machtige torens van de Christuskerk, waar rond de dromerige straatjes van het historische deel van Schwelm liggen. De kerk is de op 1 na grootste in Westfalen en met zijn 1.200 zitplaatsen, een prachtigorgel, de 4 klokken Paul, Maria, Martin en Johannes zelf een echte Schwelmer-attractie.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Zoek hotel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Zoek hotel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Zoek hotel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

98+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.