Onze partner

Het 4-sterrenhotel

Dit hotel in Essen is het ideale adres voor diegenen die een weekendje weg plannen, of geïnteresseerd zijn in cultuur en sport. Bij ons kunt u genieten van luxe 4-sterrencomfort in een modern hotel met 176 kamers in verschillende prijscategorieën. De zeer centrale locatie in het centrum van Essen biedt u de grootst mogelijke flexibiliteit ter plaatse, evenals een comfortabele aankomst en vertrek. Vanuit het hotel kunt u alle bezienswaardigheden van Essen in korte tijd bereiken. Het centraal station ligt op slechts een paar minuten lopen. Het is vooral belangrijk voor u dat u zich thuis voelt tijdens het reizen. Of het nu gaat om een ​​culinaire delicatesse in ons restaurant of een verfrissend drankje in de loungebar RedCorner, bij ons kunt u altijd terecht.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over comfortabele kamers. Of het nu standaard of superior kamers, junior of Business Suite zijn - u geniet in een van de 176 moderne kamers van dit Comfort 4-sterrenhotel op zijn best. Warme, rode kamer met met stijlvolle design elementen, lichte houtsoorten en donkere granieten, het creëren van een eigentijdse levensstijl sfeer met feel-good karakter, doen u graag terug keren na een drukke dag.

Verschillende mogelijkheden

Het hotel in Essen biedt gevarieerde arrangementen voor een onvergetelijk verblijf. Je kunt cultuur, ervaring en ontspanning perfect combineren. Of u nu van activiteiten houdt, van cultuur en geschiedenis houdt, of u ons hotel in Essen wilt gebruiken voor een bezoek aan de musical Starlight Express, onze arrangementen zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

Gastronomisch genieten

De culinaire kant schiet natuurlijk niet te kort in dit 4-sterrenhotel. Geniet van vers bereide, seizoensgebonden gerechten in de sfeervolle ambiance van het restaurant. Na het diner kunt u de avond afsluiten in een ontspannen sfeer - bijvoorbeeld op het tuinterras van ons hotel bij mooi weer. Degenen die liever ontspannen in onze LoungeBar RedCorner, kunnen naar zachte muziek luisteren en hier een drankje bestellen.

2-daagse City trip Essen - voor de echte stadsgenieter
€ 79,-

2-daagse City trip Essen - voor de echte stadsgenieter

Voor de echte stadsgenieters is Essen de perfecte locatie. Het hotel biedt gevarieerde mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Je kunt cultuur, ervaring en ontspanning perfect combineren. Of u nu van activiteiten houdt, van cultuur en geschiedenis houdt, het hotel is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Zoek hotel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Zoek hotel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Zoek hotel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

93+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.